Professionals & Partners services

Ga(at) jij of een van jouw professional(s) starten op een opdracht? Dan kunnen wij jou ondersteunen met onze Professionals & Partners services. Dit voorziet onder andere in snelle betaling van facturen, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling van professionals. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Advanced of Complete.  

Professionals services voor zelfstandig professionals 

 • Basic: Met de Basic service handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor jouw opdracht en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgever ons heeft betaald.  
   
 • Advanced: Met de Advanced service betalen wij jouw facturen met 14 dagen en heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies. Daarnaast ben je – via onze partner Alicia Benefits – verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, cyber risico en ongevallen. Aanvullend kan men gebruikmaken van de juridisch adviesdesk en documenten selfservice, dankzij de samenwerking met DAS. Verder bieden wij jou toegang tot Select Academy gedurende de looptijd van de opdracht. Dé opleidingsomgeving met vakinhoudelijke trainingen van ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Volg onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies én maak proefexamens om je kennis te testen.
   
   
 • Complete: Nog sneller betaald worden kan met Complete. Met deze service staat het geld al met 10 dagen op jouw rekening. Uiteraard kun je ook van alle Advanced voordelen gebruikmaken. 

Partners services voor leveranciers van professionals 

 • Basic: Met de Basic service handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor de opdracht van jouw professional(s) en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgever ons heeft betaald.  
   
 • Advanced: Met de Advanced service betalen wij jouw facturen met 14 dagen, heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies en kun je deelnemen aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wil je jouw professionals graag met korting laten deelnemen aan klassikale opleidingen van gerenommeerde opleiders en ze gratis onbeperkt online kunnen laten leren? Kies dan voor deze service. 
 • Complete: Nog sneller betaald worden kan met Complete. Met deze service staat het geld al met 10 dagen op jouw rekening. Uiteraard kun je ook van alle Advanced voordelen gebruikmaken. 

 


 
Kies een service die bij je past 
Heb je nog vragen over een van onze services? Neem dan contact op met ons team Professionals & Partners services via relations@support.hr. We beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.

Inloggen